Hvis du skal i gang med at indrette dit soveværelse, så kan du overveje, om du har lyst til at lade dig inspirere af den japanske indretning med en Tatami seng. Tatami senge er noget, der lige nu vinder hjerter hos mange i Vesten, og det kan være, at du også synes, der er noget ganske charmerende over Tatami senge? I denne artikel kan du finde 5 gode grunde til, hvorfor du skal vælge en Tatami seng frem for en hvilken som helst anden. 

Det giver forbindelse at sove tæt på jorden

Det kan lyde lidt som noget fis, men det kan faktisk give en langt bedre jordforbindelse, at man vælger at sove tættere på jorden. Det er netop det, man gør, når man vælger at have en Tatami seng. Det er som om, at der er en meget større ro, når man ikke ligger en halv meter over jorden. 

Du har en god temperatur, når du sover

Noget andet, der er smart ved at have en Tatami seng i soveværelset, er, at man kan være sikker på, at man har en god temperatur, når man sover. En tatami måtte er nemlig så smart, at den er temperaturregulerende. Du behøver altså hverken at være bange for at få det for varmt eller for koldt. Det er også begge dele noget, der kan være med til at ødelægge en god nats søvn. 

Det er smukt med en tatami seng

Går du op i at have et smukt hjem med en unik indretning, kan du også med fordel vælge at indrette med en tatami seng. Selvom den er meget populær, så er det stadig de færreste soveværelser her i Vesten, der har en tatami seng, så du kan måske være en af de første, der er med på moden. 

Det giver et bedre indeklima

En tatami seng er faktisk også så fantastisk, at den kan være med til at give dig et bedre indeklima. Det betyder også ganske automatisk, at du får skabt et klima, hvor du kan sove bedre. Har du før hørt det med, at man sover bedre, når man er i en kælder? Det er også fordi, at man kommer længere ned. Men hvis du ikke lige har en kælder, så kan en tatami seng være et rigtigt godt alternativ.

Det er nemt og hurtigt for dig at finde en tatami seng

Du kan nemt og hurtigt finde en tatami seng inde på futon.dk allerede i dag. Det skønne er, at det ikke tager lang tid at vælge. De ser jo ikke så forskellige ud, som de traditionelle senge gør. Her kender du måske til det med, at det kan tage en evighed, før man har fundet den seng, man bedst kan lide. Men med en tatami seng kan man være sikker på, at man altid får en smuk og japansk inspireret seng til soveværelset.