Når man står i en situation, hvor man har brug for en bedemand, er det vigtigt at man føler sig i sikre hænder. Selvom der er tale om en trist begivenhed, hvor en person der står én nær er gået bort, så skal der styr på de praktiske ting i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Det er en forvirrende og drænende tid, hvor sorgen tynger, og hvor mange har brug for ekstra hjælp og støtte. Her kan man med fordel vælge en dygtig og erfaren bedemand Frederikssund.  

Der er mange ting at tage stilling til ved et dødsfald 

Når dem, der står os nær, går bort, er det en svær tid. Man overmades af sorgen og de følelser, der opstår i sådanne situationer. Nogle har måske aldrig stået i situationen før. Der er mange praktiske ting, der skal styr på i forbindelse med et dødsfald. Boet skal fx gøres op, og der skal tages stilling til mange svære spørgsmål. Man skal have styr på begravelsen eller bisættelsen kort tid efter dødsfaldet, og det kan ofte virke som en uoverskuelig opgave. Derfor er det vigtigt, at man har en dygtig og erfaren bedemand i Frederikssund ved sin side. Det får man, hvis man vælger Den Fri Bedemand. Her får man hjælp til at planlægge og koordinere hele forløbet, så man kun skal tage sig af de mest private ting. Man bliver rådgivet og får støtte i forhold til, hvordan man skal forholde sig. Der er ikke to begravelser eller bisættelser, der er ens, og man skal have lov til at sætte sit personlige præg på ceremonien. Det får man med en bedemand i Frederikssund.  

Alle begravelser er forskellige, og man kan sætte sit personlige præg på dem  

Når man får prisen på begravelsen eller bisættelsen fra sin bedemand Frederikssund, skal man huske, at man næppe får en standardpris. Der er stor forskel på, hvad folk ønsker og forventer. Der er forskellige etaper, hvor der er forskellige leverandører inde over. Nogle ønsker fx at der skal laves en dødsannonce eller at der skal bruges en speciel gravsten. Det kan også være, at man foretrækker en kremering frem for en begravelse. Måske ønsker man at få asken spredt ud over havet fra en båd eller lignende. Derfor vil prisen altid variere fra begravelse til begravelse. Man kan altid spørge sin bedemand Frederikssund til råds, også når det kommer til prisen. Selve bisættelsen eller begravelsen finder typisk sted mellem tirsdag og lørdag fra kl. 10.00-14.00. Kisten ankommer ca. en time før, så der er tid til at pynte den og sætte sit personlige præg på ceremonien. Når det er overstået, bliver den afdøde kørt til krematoriet med rustvogn, hvis det drejer sig om en bisættelse. Ved en jordbegravelse bliver afdøde sat i jorden. Det er en tradition at invitere dem, der er mødt op til begravelsen på lidt at spise og drikke bagefter, hvor man mindes den afdøde sammen. Men det er op til den enkelte familie, hvordan man ønsker at dette skal forløbe.