Er du på udkig efter en ny seng? Så har du sikkert lagt mærke til, at markedet for senge mildest talt er enormt. Måske har du af denne årsag svært ved at finde ud af, hvor du skal starte din jagt. Og så er du kommet til det rette sted. Nedenfor giver vi dig en introduktion til sengespecialisten og deres senge fra Auping, og vi redegør for, hvorfor du bør vælge netop dette brand, når du køber ny seng.   

Introduktion til Auping  

Auping er en hollandsk koncern, der specialiserer sig i kvalitetssenge. På fabrikken søger de konstant at udvikle og forbedre deres produkter, og hos Auping er kvalitet, komfort, design og bæredygtighed i fokus. Aupings miljøvenlige afsæt gør, at deres produktion altid er så grøn som overhovedet muligt. Fra 2020 indførte de derfor en regel om, at alle deres virksomhedsprocesser skal være C2C2-certificerede. Auping har mere end 125 års erfaring, og med mere end 500 forretninger er Auping i dag den største sengefabrikant i Holland.   

Aupings produktudvalg  

Aupings popularitet skyldes blandt andet, at Auping har et enormt produktudvalg. Dét gør, at du med garanti kan finde en Auping-seng, der passer dig – uanset dit behov. Udvalget omfatter blandt andet plansenge og bokssenge, og dertil kendes Auping for deres mange elevationssenge, og du kan tilse udvalget hos SengeSpecialisten.

En elevationsseng er en seng, som tillader dig at justere både hovedende og fodende. Sengen omfatter således en bund med motor, der gør, at du kan hæve den ende af sengen, som du vil. Elevationssengen egner sig typisk specielt til dig, der bruger sengen til andet end at sove i. Særligt er sengen et godt valg, hvis du ofte ligger i sengen for at læse eller se fjernsyn.  
 

Sådan finder du den rigtige seng  

Senge er som regel ikke ligefrem billige. Derfor er det vigtigt, at du vælger rigtigt første gang. Hvis du gerne vil være sikker på, at du finder en seng, som du kan nyde godt af i mange år frem, kan du med fordel stille dig selv følgende spørgsmål:  
 

  • Hvor stor skal min seng være?  
  • Hvor meget må min seng koste?  
  • Hvilket design skal sengen have?  

En god tommelfingerregel lyder, at du altid bør sove i en seng, som er mindst 10 centimeter længere end dig selv, så du har plads til at bevæge dig, mens du sover. Gode senge koster en del, men derfor kan det alligevel anbefales, at du ikke kun tænker med pengepungen, når det er tid til en udskiftning. De dyrere modeller holder som regel meget længere tid end de billigere, og derfor kan det godt betale sig at bruge lidt ekstra på din nye seng. Senge findes i mange designs, og da din boligsmag måske skifter i løbet af de næste par årtier, bør du overveje at vælge en seng i et relativt simpelt design. Så er du nemlig sikker på, at sengen passer til din smag og resten af din boligs indretning – både nu og i fremtiden.