Skal du i gang med at indrette stuen eller et andet rum i huset? Har du overvejet en billedvæg? En billedvæg giver et flot stilet udtryk, men er samtidig med til at gøre dit hjem hyggeligt og pænt. Der findes mange slags plakater og billeder. Hvilke du synes er pænest, er op til dig. Der er nok stilarter at vælge imellem. Naturmotiver, fotokunst, illustrationer, line-art eller noget helt andet? Sammensæt din helt personlige billedvæg, og nyd det flotte udtryk det giver. 

Indram dine plakater 

For det helt rigtige udtryk er det en super fed ide at indramme dine plakater. Dette kan gøres på mange måder. Der findes plakatrammer i mange afskygninger og farver. Se de mange fine muligheder på citatplakat.dk. Plakatrammer fås i mange forskellige materialer. Lige nu hitter egetræsrammer, men rammer i sort aluminium eller guld er også populært. Plakatrammer er virkelig gode, da de giver plakaterne det helt perfekte udtryk, og kan sættes sammen uanset materiale og størrelse, så din billedvæg bliver helt unik. Hvis du gerne vil have et anderledes udtryk, og din plakat ikke skal hænge sammen med andre på en billedvæg, kan man også vælge en magnetramme. De er superfine til f.eks. plakater med alfabetet eller anatomiplakater i en praksis. 

Noget for enhver smag 

Uanset om man er til decideret kunst eller mere til citatplakater eller f.eks. fotokunst, kan man finde noget fedt at hænge på sine vægge. Hvis man er ude efter et grafisk udtryk, kan det være, man skal investere i line-art eller grafiske plakater. Er man mere til det romantiske look, kan det være man skal købe plakater med blomster på, hvad enten de er malet, eller det er et fotografi. Måske elsker du lidt af det hele, og derfor vælger at sammensætte din billedvæg med flere forskellige stilarter.  

Bring farve ind i dit hjem 

Vi danskere har i flere år været en smule farveforskrækket. Men trænger du til at pifte dit hjem lidt op, kan det være en god ide med lidt farver på væggen i form af plakater med flotte farver. Farver vil bringe liv ind i dit hjem og være med til at skabe en positiv atmosfære. Farver bidrager samtidig til en positiv atmosfære i hjemmet, og kan skabe bestemte stemninger. 

Indret med dine egne fotografier 

Noget af det der giver det mest personlige udtryk i hjemmet, er at bringe egne fotos ind i indretningen. Det bliver ikke mere personligt, end billeder man selv har taget. Måske er det billeder af dine børn, andre familiemedlemmer eller flotte naturmotiver, eller måske billeder fra din sidste storbyferie. Billeder med egne motiver er superflotte at kombinere med købte plakater og de kan også passe i de plakatrammer man kan købe både på internettet og i fysiske shops. Mulighederne er uendelige, når vi taler billedvægge og plakatrammer, og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænserne. Så lad dig inspirere til at lave en flot billedvæg, næste gang der skal ske lidt nyt derhjemme.