Sommeren står for døren, og snart bliver vejret lunt. Du tænker måske for dig selv på, hvordan du bedst kan gøre din baghave eller forhave til et brugbart afslapningssted. Det kunne også være, at du mangler et behageligt sted at slappe af inden døre.

Hængekøjen er det perfekte køb til både eneboeren og børnefamilien. På https://www.haengekoje.dk/ finder du mange hængekøjer til afslapning og leg. Hængekøjen er perfekt, hvis du har børn. Hængekøje.dk har masser af slidstærke og smukke køjer til alle formål.

far og datter i hængekøje

Dekorativ afslapning og leg

Hængekøjer kan købes i mange flotte farver, som passer perfekt ind i dit rum eller udendørs areal. Hængekøjen er ikke kun et behageligt afslapningssted, den kan nemlig også bruges til at skabe interessante dimensioner indendørs. Mange forbinder køjen med baghaver og udendørs brug, men du kan også nemt finde en som passer indendørs, både stilmæssigt og størrelsesmæssigt.

Hvis du på din bopæl ikke har megen udendørs plads at nyde sommeren på, kan hængekøjen bruges til at skabe sydlandsk sommerstemning indenfor. Brug køjen når du læser, ser tv eller tager en middagslur. Find den rigtige hængekøje, som du kan bruge til mange forskellige formål. Brug den dagligt i hjemmet, og tag den eventuelt med på strandture og andre udflugter.

Har du børn som elsker at tumle og lege udendørs om sommeren? Så kan du let finde den perfekte slidstærke hængekøje, som kan holde til gyngeture, hop og spring, og hvad ellers børnene finder på at lege. På Hængekøje.dk er der et solidt udvalg af ekstra slidstærke køjer med store liggearealer, så der kan rummes flere børn på samme tid.

Sydamerikanske stile

Hængekøjen, som vi kender den i dag, har sin oprindelse i Sydamerika. Overordnet set findes der primært to stile, nemlig den Brasilianske og den Mexicanske. Mexicanske hængekøjer er vævet i bomuldstråd eller nylon og outdoor materiale. De Mexicanske køjer er meget fleksible i bredden på grund af fremstillingsmetoden. Giv dig selv, familien eller din ven den perfekte sommergave med en hængekøje.

Brasilianske køjer er lavet i farverigt stof, og de er ofte en del mere slidstærke end de Mexicanske varianter grundet den stærkere konstruktion. Vælg den Brasilianske type, hvis du leder efter køjen, som børnene kan bruge til vilde lege.

Køjer til alle formål

Du kan let finde køjen, der passer perfekt til hvert et formål. På Hængekøje.dk finder du inspiration til, hvilken type køje passer bedst til dig. Køjen kan nemt være den perfekte gaveide. Der er stor æstetisk værdi i denne Sydamerikanske opfindelse, som kan give interessante præg i danske hjem. Den nynordiske indretningsstil kan gøres mere frisk og sommerlig ved hjælp af nogle stærke og tydelige farver.

Gør haven eller hjemmet sommerklar med lidt sydamerikansk stil. Hængekøjen er den perfekte sommergave til både eneboeren og børnefamilien. På Hængekøje.dk finder du gaveideer og indretningstips til, hvordan du gør køjen til en del af dit hjem. Bevar sommerstemningen hele året igennem med den perfekte køje fra Mexico eller Brasilien.