Vil du gerne have en reklameartikel, som effektivt fremhæver virksomhedens budskab? Så kan krus med logo være præcis det, du leder efter. Med krus kan enhver kaffepause blive en reklamemulighed for din virksomhed.

En reklamegave for både medarbejdere og kunder.

Hvis du ansætter nye medarbejdere og skal bruge en velkomstgave, eller du skal vælge en reklamegave for din organisation, som en del af julegaven eller sommergaven, kan du med fordel gå med krus med logo. Det er noget, alle både kan bruge og få glæde af i hverdagen på kontoret eller hjemme privat.

Uanset om det er til en medarbejder eller kunde, er det nogle af de mest troværdige ambassadører for din virksomhed. Den stolthed eller følelse du kan skabe, når de anvender dine reklameartikler, kan være meget værd for din virksomhed.

Når man får en god kop kaffe sammen med en ven, familie eller kollega vender man typisk lige verdenssituationen. Ved at trykke et budskab eller reklame på et kaffekrus med tryk, kan det være med til at være en samtalestarter. Dermed får du gjort yderligere opmærksom på din virksomhed eller koncept ved at gøre virksomheden særligt bemærket.

Giv din kunde et professionelt indtryk

Ved kundemøder er det oftest de små elementer og detaljer, der gør det største indtryk. De fleste virksomheder byder deres kunder eller besøgende på en kop kaffe eller the. Samtidigt med er god kop kaffe, kan du med fordel forærer et ekstra krus med logo væk til personen. Gaver falder som regel altid i god jord hos de fleste, hvorfor det kan være vejen til at gøre et godt indtryk. Du kan med fordel forære disse nyttige kaffekrus med tryk væk til messer eller andre arrangementer, hvorefter dine potentielle kunder vil huske dig hver gang, de får en kop kaffe derhjemme. Det kan derfor blive en reklamegave, der både vinder den enkelte kunde, men også giver anledning til at skabe reklame i hjemmet for deres venner og familie.

Skab dermed reklame, opmærksomhed og synlighed hjemme hos dine kunder med et krus med tryk eller virksomhedens logo på. Da krusene muligvis bliver brugt hver dag eller hyppigt om ugen, er det en reklamesøjle, hvor firmaets logo tydeligt er repræsenteret.

Derfor skal du vælge krus med logo

Krus er en af de reklamegaver, som har en høj reklameværdi. Krus kan nemlig genbruges i flere år. Det betyder også, at dit logo og firmanavn, vil blive vist, hver gang kruset er i brug. Det kan derfor være en god investering i ens synlighed, når man investerer i krus med logo.

Krus er desuden en af de ting, som kan ramme mange målgrupper. Det betyder også, at det er en gave, som vil falde i god jord hos mange aldersgrupper. Krus kan derfor også uddeles på messer, events and andet, hvor man kan komme i direkte kontakt med potentielle kunder.