Er der en fødselsdag lige rundt om hjørnet eller har du bare lyst til at planlægge en god fest for alle vennerne, så I kan komme i rigtig fest stemning. Det er altid sjovt at planlægge en fest med vennerne, fordi man får en masse gode minder med hinanden og man får mulighed for at se dem man ikke har set i længere tid.

Skal en fest være ekstra sjov, så er det en god ide at planlægge en kostumefest. Folk elsker at klæde sig ud og se, hvad de andre gæster har fundet på af udklædninger.

Læs videre herunder for at få inspiration til den perfekte kostumefest.

Gå hele vejen

Når man skal planlægge en kostumefest og finde den helt rigtige udklædning, er det vigtigt at huske detaljerne, så festen bliver mere fuldendt. Inde på https://www.partybutikken.dk/ kan du finde alverdens sjove og finurlige kostumer, helt ned til de mindste detaljer. En kostumefest bliver kun ekstra sjov, når alle har gået op i sin udklædning og lever sig ind i det.

For at gå hele vejen skal man huske de små ting. Det kan være man holder en cowboy fest, så skal man huske pistolen, cowboyhatten og den kendte cowboy vest. Man vil hurtigt opdage at desto mere man går op i sin udklædning, desto mere glæder man sig til festen. 

piger i halloween kostume

Det perfekte tema

Ligesom udklædningen er vigtig, så er det også vigtigt at man går op i sit tema til festen. Temaet kommer til at være fundamentet for festen. Med et godt tema ved gæsterne, hvad de skal kigge efter til deres udklædning og du har en ide til, hvordan du vil pynte op til festen.

Hvis vi tager cowboy fest som et eksempel igen, så kan du f.eks. pynte op så festlokalet ligner en rigtig saloon fra det vilde vesten med en bar, hvor whisky glassene står klar til at blive slynget hen af baren og man kan også prøve at lave den kendte saloondør, til når gæsterne træder ind. Det er kun fantasien, der sætter grænser her.    

Gå sammen med din ven

Du kan også gå sammen med en ven om udklædningen. På den måde er der to over udklædningen, så den kan blive ekstra detaljeret og fuldendt. Det er især en sjov ide, hvis man er et par at gå sammen om sin udklædning for, hvad er James Bond uden sin Bond-babe og hvad er piraten uden sin papegøje. Der er mange måder at gå sammen om sin udklædning, som I kan have det sjovt med at finde ud af.

God musik og god stemning

Sidst, men bestemt ikke mindst så skal man huske den lækre musik, som der kan danses til hele natten. Det skaber en rigtig god stemning med god musik i baggrunden og høj musik med gang i den til dansegulvet. Det giver festen en helhed og fuldender den. Det kan være musik der passer godt til temaet eller noget af jeres yndlingsmusik, som i elsker at feste til.