Når det kommer til at dække bordet, så er der mange ting at tage højde for. Du skal finde de rette servietter, finde den rette dækkeservice og finde de rette pyntegenstande. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan man får det til at se ud som om, man har dækket bordet med stil. Det kan være svært at finde ud af, hvordan man skal gøre, og hvad man skal vælge. Heldigvis er der hjælp at hente, og her får du nogle tips til, hvordan du dækker bordet med stil.

Vælg de rette servietter

Servietterne er et af de vigtigste elementer på bordet, og derfor skal du vælge dem med omhu. Du skal vælge servietter, der passer til lejligheden. Er det en festlig lejlighed, så vælg stoflignende servietter. Er det en mere afslappet lejlighed, så vælg mere afslappede servietter. Derudover skal du også vælge de rette farver på servietterne. Hvis du dækker bordet til en middag, så vælg farver, der passer til maden. Hvis du dækker bordet til et morgenmøde, så vælg farver, der passer til mødet. En god tommelfingerregel er, at du skal vælge enten ensfarvede servietter eller servietter med et enkelt mønster. Det giver et mere roligt og stilrent look.

Vælg det rette dækkeservice

Det nok vigtigste element i et ordentligt dækket bord, er naturligvis bordets service, samt hvordan servicen er dækket op. Der er mange ting at tage højde for, når man vælger dækkeservice. Du skal vælge den rigtige kvalitet, men også farve. Det kan være svært at vælge den rette farve på dækkeservice, men det er vigtigt, at det passer til resten af indretningen. Dertil skal du også være opmærksom på, at dækkeservicen ikke er for lys, eller for mørk. Det kan nemt blive for meget. Det er også vigtigt, at du vælger service, der passer til lejligheden. Er det en festlig lejlighed, så vælg gerne service med et mønster. Er det en mere afslappet lejlighed, så vælg service med en rolig farve.

Vælg de rigtige pyntegenstande

Der er mange ting, der hører med til et ordentligt dækket bord. Du skal finde pyntegenstande, der passer til lejligheden. Du skal have nogle vandglas, en skål til brødet, nogle salatbestik, nogle krydderier og meget mere. En god idé at pynte dit bord med er altid sæsonens blomster og flora. En god tommelfingerregel er, at du skal vælge så få pyntegenstande som muligt. Det giver et mere stilrent look. Dog skal du passe på med, at der ikke bliver for tomt. Sådan dækker du bordet med stil. Som du kan se, så er der mange ting, der spiller ind, når du skal dække bordet med stil. Du skal vælge de rigtige servietter, komme på besøg hos Vardeengroslager, og finde de rette pyntegenstande. Du skal også vælge de rigtige farver. Heldigvis er der hjælp at hente, og du kan få mange tips og tricks på nettet.

Konklusion

Som du kan se, så er det ikke så svært at dække bordet med stil. Bare sørg for, at du vælger de rigtige servietter, det rigtige service og de rigtige pyntegenstande.