Digitalure har eksisteret i et godt stykke tid. Men smartwatches er stadig et relativt nyt fænomen. Man begyndte først at bruge betegnelsen omkring 2010. 2013 og 2014 så for alvor lanceringen af smartwatches fra verdens største teknologiorienterede virksomheder.

Har du allerede opdaget smartwatches mange glæder? Og overvejer du at investere i et smartwatch til børn? Mysmartwatch forhandler et bredt udvalg af smartwatch børn. Udvalget omfatter både budgetvenlige ure og dyrere, mere avancerede modeller. Nedenfor giver vi dig en kort introduktion til smartwatchets mange fordele. Vi hjælper dig dertil med at foretage de rette valg, når du navigerer smartwatch-terrænet.

Hvad er et smartwatch?

Som et almindeligt armbåndsur, kan et smartwatch fortælle dig, hvad klokken er. I modsætning til et almindeligt armbåndsur, kan et smartwatch kobles til din smartphone. Dét betyder, at du for eksempel direkte på uret kan få adgang til dine apps, når du har et smartwatch. Dertil er et smartwatch som regel udstyret med GPS, kamera og indbygget lagringsplads. Køber du et simkort til dit smartwatch, kan du både bruge det til at ringe og sende SMS’er. Nogle smartwatches er dertil vandafvisende. Et smartwatchs konkrete funktioner vil naturligvis altid afhænge af urets producent og af urets prisklasse.

Hvorfor købe et smartwatch?

Et smartwatch giver dig mulighed for at have al den teknologi, du bruger i hverdagen, ved hånden – uanset hvor du befinder dig. Er du fitnessgænger, kan du bruge dit smartwatch til at holde styr på dine fitnessrelaterede apps. Hvis du skal et sted hen, hvor du ikke har været før, kan du bruge en GPS på dit smartwatch, mens du cykler. Og har du en forkærlighed for i løbet af dagen at tage billeder, noter og skrive huskesedler til dig selv, kan alt dette også lagres på dit smartwatch. Børn kan have præcis ligeså stor glæde af et smartwatch som voksne, selvom børn naturligvis vil bruge uret en anelse anderledes. Lyder et smartwatch efterhånden som noget for dig og dit barn, mangler du blot at tage stilling til, hvilken model der passer bedst til jer.

Hvordan finder jeg det rigtige smartwatch til mit barn?

Når du vælger et smartwatch til dit barn, skal du først og fremmest være opmærksom på, at vælger en model, der er kompatibel med barnets andre enheder. Har dit barn for eksempel en smartphone fra Android, er det selvsagt vigtigt, at du også vælger et Android smartwatch. Den næste beslutning, du skal tage, relaterer sig til antallet af funktioner på barnets smartwatch. Og du bør dertil huske på, at børn er forskellige, og at smag og behov varierer fra barn til barn. Før du bestiller et smartwatch til dit barn, kan du med fordel stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Hvad er mit budget i forhold til købet af et smartwatch til mit barn?
  • Hvilke funktioner har mit barn brug for på sit smartwatch?
  • Hvilket farvedesign vil mit barn foretrække på sit smartwatch?

Er du fortsat i tvivl, bør du spørge din forhandler til råds. Uanset jeres behov findes dit barns nye smartwatch med god sandsynlighed hos mysmartwatch.dk.