Det ville selvfølgelig være lidt fjollet at påstå, at man ikke kan drive en virksomhed uden en whiteboard tavle, men ikke desto mindre er den faktisk næsten lige så uundværlig som computeren, iPad’en, telefonen osv. Forskellen er, at en whiteboard tavle faktisk er meget billigere end de tre ting, og den kan bruges til en lang række formål, som helt sikkert kan gavne både virksomhed og kunder. 

Spar på papiret 

Er din virksomhed miljøbevidst, så er en whiteboard tavle helt sikkert et uundværligt redskab i kampen mod papirspild. Brug den til møder hvor i brainstormer, til præsentationer hvor du ellers havde delt papir ud til hver enkelt medarbejder, til at skrive dagens vigtige meddelelser på osv.  

Stort udvalg af whiteboards 

Som navnet siger, så sælger https://whiteboardshoppen.dk/ massevis af whiteboard. De fås i mange forskellige slags bl.a.:  

  • Forskellige størrelser 
  • Med hjul 
  • Uden hjul 
  • Til ophæng på væg 
  • Med linjer 
  • Uden linjer 
  • Whiteboards med forskellige slags rammer der passer ind i virksomhedens stil 
  • Med personlige prints som f.eks. logoer, farver, eller noget helt andet.  

Kort sagt så kan man her få lige præcis det whiteboard der løser en hvilken som helst opgave i virksomheden. Du kan selvfølgelig også få whiteboards i sjove former og figurer, som kan bruges til at fange dine medarbejderes opmærksomhed. 

Whiteboards egner sig til kreative processer 

Et whiteboard kan meget mere end blot at skrives på. Du kan også bruge den blanke overflade til PowerPoint præsentationer, fede slideshows og andre former for præsentationer. Brug det som en magnettavle, lav en brainstorm og ryk rundt på ideerne, indtil du finder det helt rette.  

Tilbehør til dit whiteboard 

Alt efter hvilke muligheder du gerne vil have med dit whiteboard, så kan du få en masse tilbehør, der giver dig endnu flere anvendelsesmuligheder. Med magnet tape kan du f.eks. inddele tavlen i felter, og f.eks. få et billede over ugens vagtplan, eller lave en kalender. Du kan selvfølgelig også få whiteboard tusser i alle regnbuens farver, så du kan skabe et mindre mesterværk, fremhæve, vise, tegne og fortælle osv.  

Det gode ved et whiteboard er også, at det er super hurtigt at slette ting igen – du bruger blot en særlig svamp – i ny og næ kan du bruge en rensevæske eller vaske dit whiteboard af med en klud og måske lidt sæbe. 

Flyt din whiteboardtavle lige derhen hvor den skal bruges 

Fordelen ved en whiteboard tavle er, at den faktisk ikke vejer ret meget, og den er derfor nem at flytte fra et sted til et andet. For at undgå at skulle have flere forskellige ophæng til tavlen rundt om i virksomheden, så kan du med fordel vælge en whiteboard tavle på hjul eller vælge et stativ, der nemt kan pakkes sammen og foldes ud igen. Du kan også få et skinnesystem til din tavle så den hurtig kan skubbes fra den ene ende af væggen til den anden, hvis der lige skal være plads til noget andet.