Undertøj bæres inderst mod vores kroppe, derfor skal det sidde både pænt og behageligt. Noget undertøj slanker, og andet er slet ikke synligt. Der findes altså undertøj til enhver smag. Den vigtigste del af vores inderste beklædning består af vores trusser. De skal være komfortable, og skal beskytte vores underliv mod bakterier og ubehag fra vores tøj. Trusser kan både være smukke og sexede, og kan lige såvel være behageligt og funktionsdygtigt. Nogle dage på måneden er komfort vægtet ekstra højt og andre er udseendet på vores trusser i højsædet. Der findes derfor trusser til enhver smag og til enhver anledning. Om du er til frække blonder eller bløde materialer, kan du få lige præcis dine ønsker opfyldt på nettet. Her kan du finde et stort udvalg af forskellige trusser blandt andet G-strenge, Tai-trusser, Maxi-trusser og shapewear.

G-strengen

Foran på g-strengstrussen ser alt helt tilforladeligt ud. Bagsiden af g-strengstrussen er en anden sag. Den frække streng, som går fra trussekant og frem til forsiden viser dine smukke baller frem, og hjælper til at skjule dine trusser, når du fx har stramme bukser på. G-strengen er nem at hemmeligholde, og giver illusionen af at du ikke bærer undertøj under dit tøj, og er derfor skabt til mere tætsiddende tøj. Uanset hvad der lige er dig, så kan du finde flotte trusser til kvinder.

trussetyv

Tai-trussen

Tai-trusserne indrammer din bag flot, og skærer længere oppe på hoften end normalt. Den høje benskæring giver et udtryk af lange ben, og er generelt en perfekt hverdagstrusse. De giver derfor et fint og feminint look, og kan på samme tid være meget sexede. De er ikke helt så ’usynlige’ som g-strengen, men giver en mindre markant markering på ballen under dine jeans eller din nederdel.

Maxitrussen

Maxitrusser kan være yderst feminine og flotte. De skærer lavt på hoftebenet, og har oftest end lidt højere talje. De har komforten i top, og er yderst velsiddende på næsten alle kvindekroppe. De er mindre en shortsne, med vil stadig give dig følelsen af at være dækket og beskyttet af det bløde materiale.

Boxershorts

Den shorts-lignende trusse er ideel til dig, som er aktiv eller er træt af trusser, som let kravler op. Med boxershorts føler du dig beskyttet af de lange ben, og den høje talje. De findes i alle farver og materialer, og kan derfor både findes i det neutrale og mere maskuline look, eller det feminine og farverige look. 

Hipstermodellen

Hipstermodellen er en trusse, som skærer bredt på hoften, og som oftest skærer lavt på maven. De er ideelle til lavtaljede bukser, og findes på med en bagside, der skærer lavt på ballen, og som g-streng. Trussen findes både med fine blonder, i neutrale farver og uden syninger. Hipstertrussen kan derfor opfylde mange forskellige behov.

Shapewear

Trussen der former dig alt efter behov. Shapewear er fantastisk til dig, som ønsker at taljen skal strammes lidt ind, eller dine baller skal løftes en smule. Mange er glade for brugen af shapewear, når de skal have stramme kjoler på, da shapewear giver en let opstramning, og samtidig kan findes i bløde og behagelige materialer, som du kan have på hele aftenen.