Nogle firmaer vil helst spare så mange penge som muligt på forsendelsen af deres produkter og bruger det absolut mest nødvendige til indpakningen af deres produkter. Andre firmaer ynder at gøre noget ekstra ud af deres indpakning og give deres kunder en ekstra services og følelse af at kunderne har købt lidt ekstra luksus.

Brug silkepapir til indpakning rundt om dine produkter 

Det er næsten lige meget hvad du sælger, så vil silkepapir bare altid få det til at se lidt mere lækkert ud. Uanset om du sælger tøj som du pakker ind i silkepapir eller om du sælger små produkter i en papirspose, så vil silkepapir bare gøre det lidt ekstra lækkert. Silkepapir kan du også få i en hel masse forskellige farver. Du kan derfor vælge at bruge nogle smukke og glade farver. Det vil sende et ekstra glad og farverigt pust med i din pakke. Silkepapir behøves altså ikke kun at blive anvendt til at pakke ting der let går i stykker ind i.

Det er en rigtig god og billig løsning for dig der gerne vil sende lidt ekstra luksus med i pakken. Silkepapir i din pakke vil udstråle en eksklusivitet som der er mange kunder der er vilde med. Er du også vild med silkepapir til indpakning, så kan du finde det lige her – https://www.pack2.dk/silkepapir-388/.

Hvis du virkelig går op i udseendet af dine pakker, så kan du vælge at matche dit silkepapir med de papkasser du bruger til at sende dine produkter i. Som skrevet kan du både bruge silkepapir i papkasser og i poser, du kan derfor anvende silkepapir til langt de fleste typer pakker.

pakke til kunde

Klistermærke med logo

Når du har pakket dine varer ind i silkepapir, så kan du toppe udseendet og putte et fint matchende klistermærke med dit logo uden på. Du kan vælge at pakke silkepapiret sådan at det er dit fine klistermærke der holder papiret sammen. Det vil få det hele til at gå op i en højere enhed i forhold til udseendet, og det vil samlet set udstråle et stort overskud fra din virksomheds side af. Drømmer du derfor om at have en virksomhed, der stråler af eksklusivitet, så er dette en rigtig god løsning for dig.

Et lille stykke chokolade

Vil du toppe den endnu mere, så vedlægger du et lille bitte stykke chokolade i pakken til din kunde. Det vil få din kunde til at føle sig ekstra værdsat og det vil sætte et rigtig godt indtryk af dig og din virksomhed hos din kunde. Ofte er det faktisk hele oplevelse af servicen, pakken og forsendelsen, der får kunderne til at komme igen og ikke kun det fysiske produkt, som din kunde modtager. Derfor kan der være flere gode grunde til at gøre lidt ekstra ud af det hele. Specielt hvis du er i en branche med stor konkurrence. Det er nemlig ikke kun prisen, du behøver at konkurrere på, det kan lige så godt være den flotte indpakning og suveræn service.