Hvis jeres forhold skranter, er der hjælp at hente. Et forhold der skranter kan have brug for parterapi. Det er bare at række ud efter hjælpen, den er lige inden for rækkevidde. Terapi kan være den lille ting I gør for at forholdet igen kommer på ret køl. Det kræver kun at I er enige om at I har brug for hjælp. I bliver hjulpet hele vejen frem til igen at have et sundt og levedygtigt forhold. The Praxis er et godt sted at starte med det projekt. Her finder du en dygtig parterapeut som har hørt det hele før og som er klar til at hjælpe.  

Her finder du god parterapi hvis du bor i København eller omegn: parterapi – The Praxis

Ingen er fejlfri 

Der er to i et forhold. Den ene er ikke uden fejl. Det er den anden heller ikke. Fejl og mangler kan udbedres, hvis de altså skal det. Kompromis er nøglen til ethvert partnerskab. Nogen fejl er grove og behøver ikke være der. Andre fejl er slet ikke fejl. De kan oven i købet være nyttige. Det handler om at finde roden på fejlen. Parterapi handler om at finde rødderne for alt det der er gået galt. En fejl kan være en god ting, alt efter hvordan man ser på den. Måske har I bare de forkerte briller på.  

Gamle vaner skaber uro 

Gamle vaner, fra tidligere forhold eller single liv, kan skabe uro. Ingen mennesker er ens. Hvad der var godt i et andet forhold, er det ikke nødvendigvis i dette forhold. Single liv kan være fint hvis man gerne lige vil finde sig selv. Det er ikke altid en fordel med et langt single liv bag sig. Dumme vaner og en stor følelse af selv, kan stå i vejen for kompromis. De gamle vaner må undersøges. Nogen kan måske beholdes. Andre må udraderes. Parterapi kan hjælpe jer med at få øje på de gamle vaner og sortere i dem. Det er ikke altid en fordel at holde stramt på sig selv. Hvis du er mere vigtig end selv forholdet er der slet ikke et forhold. Du skal laves om til vi. 

Parterapi for livet 

Det I lærer i parterapi er for resten af livet. I får vendt op og ned på jeres syn på forhold. I kommer på hårdt arbejde. Til gengæld får I redskaber som hjælper jer resten af livet. Parterapi viser jer på kort tid det som ville tage mange år selv at nå frem til. Det er slet ikke sikkert at I selv ville nå I mål. Et forhold der skranter kan gå tre veje. Det kan skrante helt ned i afgrunden. Det kan ties videre og måske udsætte afgrunden i mange år. Eller det kan repareres nu og her. Reparation nu og her, kræver hjælp. Parterapi kan være den hjælp. Måske er det bare den gode samtale med en tredje person der skal til, for at rede jeres forhold. Parterapi kan være jeres løsning.