Det kan være en plage at have et fedtet, urent ansigt. Dit ansigt bliver helt beskidt og fremstår usogineret, og alle vil derfor tro, at du er ligeglad med dig selv og dit udseende. Nogle gange er det pinligt at forlade huset, fordi der er bumser i ansigtet, men hvis du følger disse trin, vil du få ren hud på ingen tid!

1) Vask dit ansigt mindst en gang om dagen med vand og sæbe. Du kan også bruge blegemiddel i form af en ansigtscreme eller citroner, som er et naturligt blegemiddel. Påfør det på din hud ved hjælp af en svamp eller en vatrondel. Blegemiddel dræber bakterier, som forårsager snavs og udbrud, så det skulle hjælpe med at holde dit ansigt rent i længere tid!

2) Påfør tandpasta på eventuelle pletter. Tandpasta indeholder kemikalier, der udtørrer bumser og dræber bakterier. Når du vågner om morgenen, skal du ikke vaske dit ansigt, før du påfører tandpasta. Bare gør det natten over, og se, hvor godt din hud ser ud næste morgen!

3) Oplever du at få mange bumser i din hårbund, så kan det være en god idé at bruge en god shampoo, som kan give dig en bedre balance i dit hår. Det er forskelligt for person til person, hvor meget olie der produceres omkring hårbunden. Overforbrug af shampoo kan også gøre det svært for dig at få produceret de naturlige olier, som faktisk gør dit hår mere lækkert.

4) Brug en ansigtscreme, som kan gøre din hud glat og blød. Hvis du har fedtet hud, kan du bruge en ansigtscreme til at holde dine porer tætte, så de bl.a. også er mindre synlige. En god creme hjælper med at holde din hud dejlig ung og smuk. Hvis du er i tvivl om, hvilken creme du skal benytte eller egentlig søger andre gode råd omkring bumser, så kan det være en god idé at tage et kig på https://www.danishskincare.dk/. De har utallige blogindlæg omkring gode råd til hudproblemer herunder bumser. Derudover er deres produkter fantastiske!

5) Drik masser af vand! Det vil hjælpe med mange ting i livet, herunder at holde dit ansigt rent og forhindre udbrud. Hvis du ikke drikker en god mængde rent vand hver dag, kan der begynde at dannes akne i dit ansigt!

Alle vil være misundelige på dit rene ansigt! Så prøv disse trin selv og se, hvor godt det føles at have et frisk og velsoigneret ansigt.