Negle lamper kommer i mange afskygninger og typer, og hvis ikke man lige er uddannet negletekniker, ved man måske ikke lige hvad de forskellige lamper kan.

Hvis man har prøvet at researche lidt på nettet, står der på mange af typerne, UV LED negle lampe, men hvad betyder det at den både har UV og LED.
De to forskellige lys hærder kort sagt to forskellige ting, og har dermed to forskellige funktioner. UV-lyset bruges til at hærde gel negle og gelpolish. De to typer kræver det specielle UV-lys for at hærde og holder samtidig også en del længere, det er modstandsdygtigt. en UV LED negle lampe kan også bruges til almindelig neglelak. Selvom en UV LD negle lampe er lavet til at hærde gel negle, så kan den også være ganske nyttigt til en pedicure med almindelig neglelak.

Derfor skal du have en UV LED negle lampe!

De fleste negle lamper har et kombineret lys, altså så det bliver en UV LED negle lampe, der er der fordele ved både, hvis den skal bruges i en salon, men også til privat brug, og hvis man har lyst til at se nærmere på nogle et par UV LED negle lamper kan man tage et kig på denne side; https://nrkosmetik.dk/collections/uv-led-lamper.
Det primære formål med UV LED negle lampe er, at lampen kan bruges til gel negle og gelpolish. Det er ofte denne funktion lamperne bliver brugt til i salonerne, da folk ofte kommer for at få lavet gel negle, eller få lagt gelpolish, begge dele med noget længere holdbarhed en almindelig neglelak.
Selvom du måske ikke lige har kastet dig ud i at lave gel negle derhjemme, så kan en UV LED negle lampe stadig være rigtig nyttig. Almindelig neglelak, skal normal lufttørre, og det kan tage en rum tid, før neglelakken er helt hærdet. De fleste kvinder har sikkert prøvet at have stået i situation, hvor de lige har lagt neglelak, men man har egentlig ret travlt, og så er det ret irriterende, at man bliver nødt til at sidde og vifte hænderne i luften i en halv times tid, før man kan komme videre. De fleste saloner bruger UV LED negle lampe, som en løsning på dette problem, lampen kan nemlig tørre neglelakken i løbet af ingen tid, som man hurtigt kan komme videre og bruge sine hænder igen.
Derfor er en UV LED negle lampe et populært redskab at have både i salonen og i det private.

Vælg en kraftig UV LED negle lampe

UV LED negle lamper kommer i en del forskellige typer. Den store forskel på dem angår hvor mange Watt lampen har. Det er en vigtig faktor alt efter om man skal bruge lampen privat eller i en salon.  Jo færre Watt lampen har jo længere tid tager det gelen at hærde. Det forskellen er ikke kæmpe stor, det kan handle om 30 sekunder, så hvis UV LED negle lampen er til privat brug, har det nok ikke den store betydning for dig. Skal lampen derimod bruges til professionelt brug i en salon, så betyder 30 sekunder alligevel noget, da der kommer mange kunder i løbet af en dag, og så kan det nok godt betale sig at investere i en lidt dyrere og kraftigere lampe.