Smykker kan være med til at sætte prikken over i’et på et pænt outfit. Det kan være med til at fuldende det billede, som du er i gang med at skabe om dig selv til omverdenen. Men det er ikke alle slags smykker, som man kan benytte til ethvert outfit. Hvornår er det for eksempel lige, at du skal benytte perleøreringe, og hvornår er en sej halskæde meget bedre?

Læs med her og bliv lidt klogere på hvilke slags smykker passer til hvilket formål, som for eksempel hvornår det er en god ide at tage perleøreringe på og lade dem blive hjemme.

Til den fine fest

Nogle flotte perleøreringe er helt ideelle at tage på, hvis du skal ud til en fin middag med venner eller svigerforældrene. De er samtidig helt oplagt at stikke i ørerne, hvis du skal afsted til en pæn fest med lang kjole og hvor det hele skal se lidt fint ud.

Nogle flotte perleøreringe er med til at sende et billede af feminin stil. Det giver et klassisk og gammelt look, som aldrig bliver for forældet.

Mange generationer tilbage i tiden har kvinder gået rundt med perleøreringe i ørerne, hvis de gerne vil sende et bestemt billede af dem selv som yndige. Ofte kan man endda sammenligne ens perleøreringe med kvinden selv; at hun selv er en perle. Det er netop det billede som flotte perleøreringe kan være med til at give og hvis det er et billede du gerne vil sende af dig selv, så er de oplagte at tage på.

Find nogle billige perleøreringe på nettet, hvis du kun skal bruge dem en gang. Eller invester i nogle lidt dyrere nogle, hvis du ved, at det er nogle perleøreringe, som du kommer til at gå med igen og igen. Måske du endda kan få råd til at købe dem helt ægte?

perler

Bestemte smykker til festival

Når man tager afsted på festival vil man gerne se lidt pæn ud som kvinde, men det er nu ikke det samme look man går efter, som hvis man tog afsted til fin middag med svigerforældrene. Så på festival tager man ikke lige sine perleøreringe på, og det er bedre at lade dem blive hjemme i skuffen – især hvis de er ægte og meget værd!

Når man er på festival vil man gerne se flot ud, men man vil samtidig også gerne se en smule praktisk ud. Det er trods alt ikke de bedste omstændigheder som man oftest lever på, når man tager på festival. Det er som regel mindre kår end man er vant til. Og man kommer til at gå meget rundt blandt mange mennesker samlet et sted. Det er blandt også derfor, at man ikke skal tage høje hæle på.

Tag ikke nogle smykker på som er lange og kan vikles ind i andres tøj eller endda andres smykker. Gå i stedet for efter nogle smykker, som sidder tæt på kroppen og som ikke lige sådan kan blive viklet ind i andre ting. Ellers kan det hurtigt komme til at gå lidt ondt.