Når man holder et større arrangement, er det vigtigt at sørge for, at alle ens gæster har det godt, og har lidt til at slukke tørsten med. Der er mange steder, hvor man kan leje et fadølsanlæg, men skal man være sikker på at have nok, så kan man lige så godt vælge Nordens største udlejere af fadølsanlæg. Hos Tapshop har de nok fadølsanlæg til at kunne supplere festivaler, så her kan man i hvert fald sikre sig nok haner til at udruste alle til ens egen fest. Når man booker udlejning af fadølsanlæg, sikrer man sig i hvert fald en fest, hvor ingen går ned på øl. 

Øl gør automatisk ens fest bedre 

Mange vil være enige i, at øl bare gør en fest bedre. Og hvis man som arrangør sørger for øllen, for man automatisk gladere gæster. Og i løbet af aftenen efter der er kommet nogle øl igennem systemet, kan det være, at ens gæster begynder at snakke med hinanden på kryds og tværs, og måske stifte nye bekendtskaber dem selv. Øl gør også, at ens gæster har hele tiden noget kølig drikkelse, hvilket især er vigtigt til sommerarrangementer, da heden godt kan have en negativ virkning på folk. På denne måde holder man subtilt humøret hos gæsterne oppe, uden at man hele tiden selv skal underholde dem.  

En rullebar gør det nemt at sætte op 

Arrangerer man en fest indendørs, kan det klart være en fordel at leje en eller flere rullebarer, da de er nemme at sætte op rundt omkring. Man kan leje rullebarer med op til flere haner alt efter ens behov, og jo flere haner en rullebar har, jo flere liter i timen kan den opnå. Man kan altid ødsle en lille smule, og leje lidt flere haner end der måske er brug for, men så er man da også sikret, at der ikke kommer til at være kø ved nogen af rullebarerne. Dette mindsker chance for konflikter længere hen på aftenen, hvor folk måske er blevet lidt fulde, og har mere en tendens til at starte skænderier. 

Udlejning af haner til forskellige formål 

Hvis man virkelig arrangerer en stor fest, kan det være en idé at have sat håndvaske til rådighed, så folk kan sørge for at holde hygiejnen i top. Dette kan Tapshop også stå for, da de ikke kun har haner til fadølsanlæg, de har også håndvaske. Dette gør det muligt at placere håndvaske rundt omkring arrangementspladsen, så det er tilgængeligt for alle, og der ingen undskyldninger er for dårlig håndhygiejne. Det kan især være vigtigt med god håndhygiejne, da folk kommer til at bruge de samme fadølsanlæg, og nemt kan starte en smittespredning, hvilket ingen til arrangementet er interesseret i. Desuden, foretrækker nogen at vaske hænder frem for at spritte dem af, fordi den billige sprit ikke alene kan lugte rigtig dårligt, men det kan også udtørre ens hænder. Udover det, er der nogen, der faktisk ikke kan tåle det, og bliver derfor nødt til at vaske hænder i stedet for.