Hunden er nok en af de mest populære kæledyr i verdenen, hvis ikke det mest populære. De er loyale, trofaste, og nok en af de eneste der elsker os betingelsesløst. Hunde er der i medgang og modgang; kort sagt, hunden er menneskets bedste ven, og de fortjener det bedste.

Ikke to hunde er ens, tværtimod. Hver hund er unik, og har hver deres unikke behov, og derfor bør du være meget obs på hvad din hunds sundhed; dette gælder også hvad de spiser.

Hvad putter du i din hunds madskål?

Det kan variere meget fra race og størrelse hvad du bør give din hund, og det er ikke alle der kan tåle hvad som helst. Fælles for alle racer og størrelser, er dog at alle hunde har brug for en god og næringsrig kost, der modsvarer deres alder og aktivitetsniveau.

Derfor bør du give din hund Hike kornfri hundemad. Det er ikke lige så nemt at finde ud af hvad din hund kan tåle og ikke tåle, og derfor sørger Hikes kornfri hundemad nemlig for at undgå kunstige farve- og smagsstoffer, samt tilsætningsstoffer i deres opskrift, som kunne gå ind og gøre din hund syg. Samtidigt får du også et produkt der er miljøbevidst, så du med ekstra god samvittighed kan give din hund det bedste produkt på markedet.

Som tidligere nævnt, har hver hund unikke behov, og det tager Hike kornfri hundemad højde for i deres sortiment. Der er nemlig stor forskel på hvad eksempelvis en hvalp og en seniorhund spiser.

Det tages der højde for, og du kan derfor finde hundemad til hvalpe og de allermindste, voksenfoder i alskens forskellige smage, og Senior kost til de ældre hunde.

Der er også specialvarianter, så hvis du har en meget aktiv hund, eller en hund der muligvis skal tabe sig, findes der også foder til dem. Hvis din hund eventuelt er sart, og du derfor skal være forsigtig med hvad de får at spise, findes varianten Sensitiv.

Du kan derfor finde en variant der passer til lige præcis din hund, uanset hvilket stadie i livet din hund er i.

Et mærke du kan stole på

Hike er dansk kvalitet hvor det er bedst, og ud over at være miljøbevidst, sørger mærket også for at tage højde for alle former for behov din hund kunne have. Din hunds helbred og velvære har førsteprioriteten for Hike, og de sørger for at din hund får sund og nærende mad.

Det er her at deres 30 års erfaring træder ind, og mærket kan derfor garantere at Hike kornfri hundemad er af bedst mulig kvalitet. Foderen bliver skabt i Danmark af friske råvarer, og er i sin reneste form rig på proteiner og næringsstoffer fra rigtigt kød, der er med til at holde din hund sund og rask.

Hikes hundemad er udviklet med blot hundens behov i tankerne, og derfor er der netop de mange forskellige varianter til lige præcis din hunds behov. Derfor bør du købe Hike hundemad.