Vi danskere har mange stolte traditioner og er dygtige til mange ting. En af de ting vi har en meget stolt tradition for, og som vi historisk set er meget dygtige ting er, at designe møbler. Med store, verdenskendte navne som Arne Jacobsen, Finn Juhl, Børge Mogensen og mange andre er det ingen undren, at mange af verdens lande kigger til Danmark, når de skal indrette deres kontorer og hjem med møbler, eftersom de danske møbler er af en kvalitet og et så elegant udseende at det er svært at undgå at kigge væk. 

Derfor er der også mange danskere, som vælger at investere i dansk design spisebord, stole, sofaer og mange andre ting, eftersom det er meget smukke møbler i meget høj kvalitet man investerer i. Der er flere ting der er fordelagtige ved at investere i et dansk design spisebord og andre møbler, hvilket du kan blive lidt klogere på i denne korte artikel. 

Derfor skal du investerer i designermøbler

Hvis du er nysgerrig og gerne vil se hvad man kan få for sine penge når man investerer i dansk design spisebord, så kan du med fordel gå ind på https://www.noyer.dk/ og se deres store udvalg af møbler, tegnet af danske designere. Det er klart, at når man bruger sine penge på designermøbler, så skal man have lidt flere penge op af lommen, end hvis man købte noget i IKEA. Det er dog vigtigt at man husker, at møblet stadig repræsenterer en værdi, som man kan indløse hvis man vælger at sælge det igen. Hvis man køber møbler designet af et af de helt store navne, som Finn Juhl eller Arne Jakobsen, så kan møblet endda stige i værdi, så man faktisk tjener penge når man sælger det.

Det er ikke kun stole og sofaer man kan kigge på når man tænker på at investere i design. Dansk design spiseborde, sofaborde og skriveborde er også ting man kan kigge på, hvis man vil gøre sig en god investering, og få et pænt møbel ind og pryde sit hjem. 

Hvad koster det at købe design?

Prisen på design varierer naturligvis meget alt efter hvilke stole, sofaer, borde man køber og hvem der har designet dem. Det er dog vigtigt at huske på, at man ikke kommer langt for 1000 kroner, så man skal gøre sig nogle tanker om hvor meget man er villig til investerer, inden man begynder at smide sine penge i en sofa eller et bord. Derudover kan man undersøge markedet for, om der er nogle designere, som er upcoming, så man kan gøre en god investering ved at købe nogle møbler, som ikke koster alverden nu, men med stor sandsynlighed kommer til at stige i værdi og blive mange penge værd om nogle år. 

Det er en god ide at gøre lidt research inden man køber sine møbler, så man ved hvor meget netop dette møbel burde koste. Det kan man blandt andet gøre ved at kigge på priserne det samme møbel er gået til på auktionshuse, og sammenligne denne pris.