I hverdagen arbejder alle på en arbejdsplads på højtryk, hvorfor det selvfølgelig skal belønnes og fejres mindst én gang om året. En firmafest er dog ikke altid nem at få stablet på benene. Det kan være svært at blive ved med at være kreativ, og i det hele taget få et overblik over hvilke alle de elementer der skal til for at skabe en god firmafest.

Nedenfor finder I nogle gode råd til hvordan den bedste firmafest stables på benene. Du kan blive klog på alt fra firmamadordning til underholdning.

Hav styr på en god og lækker firmamadordning til fest og hverdag

Ønsker I at firmafesten i år skal være en succes, så er et godt sted at starte ved maden. Der skal selvfølgelig bestilles mad udefra til en firmafest, og på dette link finder du en firma madordning i verdensklasse.

Herudover skal tidspunktet for festen selvfølgelig også afgives så hurtigt som muligt, og i samme ombæring er det en god idé at beslutte sig for om det skal være om sommeren eller om vinteren. Ved at holde det om sommeren, så åbner der sig naturligvis nogle andre muligheder end om vinteren. Man kan f.eks. slå telt op udenfor, holde gang i grillen til langt ud på aftenen og lave nogle udendørs aktiviteter.

Mulighederne er i hvert flere om sommeren, så det bør overvejes om firmafesten ikke skal afholdes der.

kødboller

Det er en god idé med underholdning

En ting som man tit undervurderer, det er underholdningen. Som en fest langsomt skrider frem, så kan det godt blive lidt kedeligt i længden at snakke og drikke rundt om et bor. Derfor kan det være en fordel at have styr på underholdningen allerede inden festen starter. Her er 2 gode muligheder som plejer at ryste folk sammen.

  • Køre gokart
  • Spile paintball

Hvis man er en større virksomhed med +20 medarbejdere, så er disse to aktiviteter rigtig sjove. Nogen vil måske mene, at aktiviteterne mere hører en polterabend til, men I vil blive overrasket over hvor mange timer man kan bruge på at snakke om det bagefter.

I skal heller ikke tænke på transporten ud til stederne. De fleste af disse steder har en kørselsordning, således at de selv kommer og henter jer. Ellers kan man altid ringe efter minibustaxa.

Vigtigst er dog at man finder en aktivitet som alle bryder sig om, når man bestemmer sig for hvilken type underholdning der skal være til festen.

Hvorfor er en firmafest vigtig?

Det lyder måske lidt indlysende, men en firmafest bør udelukkende afholdes for at ryste hinanden sammen. Det kan være utrolig sundt at snakke med sine kollegaer under andre forhold end det professionelle arbejdsmiljø, og man kan endda benytte lejligheden til at diskutere ting som går en på i hverdagen.

Herudover giver en firmafest også indblik i hvordan ens kollegaer er som mennesker. I hverdagen kan det måske være svært at fornemme hvilken type hver især er, men til firmafest lukker alle sig naturligvis op, og på den måde lærer man noget nyt om hver især, hvilket sagtens kan være til gavn i hverdagens arbejdstimer.