Skal du snart holde en fest eller hyggeaften med drinks for dine venner? Når man holder en eller anden form for fest, er det altid hyggeligt, hvis der er nogle øl, noget vin eller lækre drinks man kan nyde godt af – så bliver det hele lidt sjovere.

Det er dog tit de samme drikkevarer, som går igen, når der bliver holdt fest. Eksempelvis øl, vin og vodka-drinks er mere almindelige at servere, da det ofte er billigere, og så kan de fleste også lide det.

Du kan dog også prøve at eksperimentere lidt med god rom til favorable priser. For det er altid skønt at prøve noget nyt – især hvis det nye er en lækker rom.

Prøv noget andet end de typiske vodka-drinks

Grunden til at rom ikke så ofte er det, man ser, bliver serveret til fester, er nok, at der er mange andre drinks og drikkevarer, som man tænker over, før man tænker på den lækre rom.

Klassikere såsom vodka, vin og øl er ofte lidt mere neutrale i smagen, og det er også drikkevarer, som de fleste kan lide, da det altid bliver serveret. Hvis du dog godt vil præsentere dine gæster for en dybere og mere speciel smag, skal I måske overveje at lave drinks med rom. Det er nemlig ikke kun en drikkelse for griske pirater – der kan faktisk komme en masse lækre og anderledes drinks ud af en god flaske rom.

rom drink

Hvilke drinks kan man lave med rom?

Hvis man vælger at servere drinks til sin fest, er der et stort udvalg af lækre drinks at vælge imellem. Hvis du ikke har alverdens penge at gøre godt med, kan du gå med klassikeren, rom & cola, som de fleste nok kan lide. Som navnet siger, er der rom og cola i denne drink, og den er i hvert fald rigtig nem at lave, og smager som den lyder.

Hvis det godt må være lidt mere avanceret og festligt, kan du jo også prøve dig med den lækre og eksotiske mojito, som har en dejlig smag af mynte. Denne drink ser lidt mere festlig ud, og man får heller ikke den samme rendyrkede smag af rom – men man kan sagtens fornemme, at den er der.

Det er vigtigt med en god rom

Når man vælger at lave drinks med rom til festen, er det heller ikke helt ligegyldigt, hvilken rom man vælger. Hvis man ikke går så meget op i rom, men bare gerne vil kunne lave en billig rom & cola, behøver man selvfølgelig ikke at give mange penge, men hvis man derimod gerne vil lave lækre drinks med en god og dyb smag, skal man nok gå efter en god rom.

Hvis du ikke selv kender kriterierne for en god rom, og først lige har fået øjnene op for rom, kan du eventuelt opsøge nogle eksperter på området eller kigge lidt på internettet, så du ved, hvad de forskellige rom kan.