Når man har været i et forhold længe, så er det vigtigt, at man er villig til at gøre en indsats for at holde gang i gnisten. Det er nemlig ikke noget, der bare kommer af sig selv. Det er vigtigt, at man husker at prioritere tid med hinanden. Det kan være, at du og din mand snart skal sætte en weekend af, hvor I virkelig kan nyde hinandens selskab? Men hvad skal man lave på sådan en weekend? Find tips og gode idéer her.

Sæt gang i gnisten med lingeri til kvinder

Det er klart, at sexlivet er mere spændende i starten, hvor det hele er nyt, og der er masser af ting at prøve. Men når man har været sammen i noget tid, så kræver det måske lidt mere at fyre op for den gode stemning. Det kan være, at du skal overveje at tage ind forbi www.netlingeri.dk for at kigge på lingeri til kvinder? Hvis man ser sin kæreste i noget, man ikke er vant til, så kan det godt være med til at gøre det hele lidt mere spændende igen.

Lav lækkert mad sammen

Det kan være meget sensuelt og hyggeligt at lave mad sammen, og derfor kan I overveje det, hvis I altså kan lide at lave mad. Der er noget mad, der betragtes som mere ”sensuelt” end andre retter. Det kan f.eks. være retter som sushi, risotto eller brændende kærlighed.

asiat lingeri

Tag ud og spis sammen

Hvis det er længe siden, at I sammen har været ude at spise, så kan det være, at det er ved at være på tide. Det er også noget, der virkelig kan sætte gang i gnisten igen. Måske der er åbnet et nyt sted, som ingen af jer har prøvet? Det kan styrke forholdet, at man prøver noget nyt sammen.

I kan tage ud for at danse

Hvis I er glade for bevægelse og for at danse, så kan det også være en mulighed, at I sammen finder et sted, hvor I kan tage hen og danse. Det kan vække gang i sanserne, og det kan være med til at styrke gnisten. Det er heller ikke noget, som man behøves at gøre på en bestemt måde, så der er masser af muligheder for, hvordan man kan vælge at gøre det.

I kan give hinanden massage

Der er noget sexet ved berøring, som ikke er sex. Derfor er der også mange, der synes, at det er enormt sexet at give hinanden massage. I kan gøre noget ekstra ud af det ved at købe noget lækkert massageolie og finde et lækkert lagen eller noget, som der gerne må komme olie på. Så kan I også sætte noget godt musik på, så stemningen kan blive endnu mere lækker. Nu har du forhåbentlig fået en masse gode råd til, hvordan du kan holde en romantisk weekend sammen med din partner, som måske også kan være med til at sætte lidt gang i gnisten igen.