Reformer træning er en træningsform som blandt andet kan udleves hos https://www.energii.dk/. Det er en træningsform der udspringer fra pilates, men som foregår på en og samme maskine, en bænk med fjedrer, der lader din egen kropsvægt være med til at justere det pres som kroppen kan udstå. Med reformer træning opnår du styrke i alle muskelgrupperne men også balance, kondition og en øget kropsbevidsthed. Start reformer træning nu, hvis du har særlige behov for en skånsom træning, eller ønsker en træningsform der er ligetil og som ikke kræver at du render rundt fra den ene træningsmaskine til den anden, for at aktivere alle muskelgrupper.  

Hvad er reformer træning?  

Reformer træning blev kendt allerede under første verdenskrig hvor Joseph Pilates, der var krigslæge, havde brug for nogle redskaber til at genoptræne sine patienter der var sengeliggende. Med reformer træning, var det muligt at stimulere muskulaturen og styre kroppens forskellige dele, mens at patienten stadig lå i sengen. I dag udøves træningen ikke på sengelejet, men på en briks eller en vogn der kan bevæge sig frem og tilbage. Med fjedre der kan give modstand, opnår du styrke i enhver bevægelse, drevet af din egen kropsvægt. Det er en træningsform der kan udføres stående, liggende eller siddende og som i løbet af en træningssession formår at aktivere alle muskelgrupper i kroppen. Når du udøver reformer træning opnås der en større kropsbevidsthed og en øget balance, samtidig med muskelstyrke og kondition.  

Reformer træning anvendes af fysioterapeuter 

Reformer træning tager udspring i pilates, men er en anerkendt træningsform dr også anvendes af fysioterapeuter.  Træningen er især velegnet til brugere der har behov for en træning der er skånsom for knæ og ryg. Med fysio reformer træning opnås der den bedste udnyttelse af hver øvelse, for hurtigere at kunne komme frem til målet om en stærkere og mere stabil krop i balance. Det er en alsidig træningsform der er skånsom alsidig og effektiv og som kan udøves af øvede såvel som nybegyndere. Når der er behov for genoptræning af særligt knæ, ryg og skuldre, er fysio reformer træning vel anvendt. Det er en træningsform der kan tilpasses den enkelte person og som reguleres ved hjælp af din egen kropsvægt og muskelstyrke.  

Reformer træning er kommet for at blive  

Godt nok er reformer træning i dag ikke helt at sidestille med den måde det blev gjort til genoptræning af krigsveteraner under første verdenskrig, men det er blevet en populær træningsform der ser ud til at være kommet for at blive. Det er den nye klassiker indenfor kropstoning og kan blandt andet anvendes som supplement til en øvrig træning, hvis man ønsker det bedst opnåelige resultat. Reformer træning har til formål at skulle give dig en stærkere og sundere krop. Træningen gavner dig både mentalt og fysisk. Du vælger selv hvor hård træningen skal være. Vælger du den hårde udgave, går du alligevel fra træningen med et større overskud og en god følelse i kroppen, hvor alle dele har været i gang. Det er kontrollerede øvelser, der ikke kræver at man kommer ud i yderstillinger, men som samtidig er utrolig effektiv.